Noutati


Solutii Terwa de imbinare a barelor de armatura in mediu cu salinitate ridicata


1/18/2016 9:39:01 AM

    TERWA are placerea de a va prezenta noile produse de imbinare mecanica a barelor de armatura folosite in mediu salin. Acest produs face parte din sistemul de imbinare Terwa Patent System si vine in plus cu varianta de cupla realizata din Inox W 1.4571.


Citeste mai multCupla de poziționare TERWA - TWSK


5/29/2015 3:26:38 PM


           TERWA are plăcerea de a vă prezenta cupla de poziționare TWSK


Cupla TWSK se poate utiliza împreună cu toate cuplele Terwa Patent System fiind disponibilă pentru bare de armatură din oțel cu diametre cuprinse între 10 și 40 mm.

Este ideală în cazul îmbinării cap la cap a două bare de armatură unde nu este posibilă rotirea uneia sau a ambelor bare. Totodată aceasta rezolvă o problemă importantă și anume îmbinarea carcaselor de armatură în cazul elementelor turnate monolit sau a elementelor prefabricate.

TWSK se compune dintr-o tijă filetată SK, două piulițe de asigurare a sistemului și o bucșă cu filet interior BK. Cuplele sunt agrementate în Romania fiind testate și realizate pe baza normelor tehnice în vigoare


Citeste mai multAgrementarea sistemului de imbinare a barelor de armatura TERWA Patent System pentru utilizarea acestuia in zone cu grad seismic ridicat


4/8/2015 9:47:16 AM

     Cuplele de imbinare a barelor de armatura Terwa Patent System sunt certificate pentru zone cu seismicitate ridicata prin noul Agrement Tehnic A.T. 016-01/315-2015 ce cuprinde toate incercarile realizate in conformitate cu normele in vigoare ISO 15835/2009 sau SR 13515/2007


Cuplele de imbinare „Patent System” au fost testate cu succes, rezultatele obtinute incadrand produsele in categoria de imbinari mecanice S2 conform ISO 15825-2009 sau categoria HLC2 conform SR 13515/2007.

Utlizarea Cuplelor TERWA in zone seismice

Obtinerea categoriei S2 sau HLC2 presupune testarea cuplelor mecanice pe langa incercarile clasice la tractiune si incercarile la oboseala sub un numar mare de cicluri in domeniul elastic si un test de incercare ciclica in domeniul elasto-plastic, simuland astfel un cutremur violent de pamant. Realizarea acestui program de incercare pe astfel de sisteme reprezinta o premiera in Romania. Comportamentul cuplelor si rezultatele in urma incercarilor sunt vizibile in Curba Histeretica de mai jos.
Avand in vedere criteriile de proiectare, pentru incercarile ciclice au fost folosite bare de armatura B500C, toate cuplele Terwa „Patent System” comportandu-se foarte bine in urma testelor fiind singurul sistem de pe piata ce garanteaza ruperea barei de armatura in afara cuplei pentru toate incercarile, fara cedarea sau degradarea imbinarii.


Citeste mai mult