Despre noi


Compania Terwa dezvolta, produce si distribuie o gama larga de sisteme metalice pentru domeniul constructiilor. Terwa este o companie orientata catre client , fiind flexibila si inovatoare. 

Printr-un nucleu format dintr-un personal de specialitate Terwa permite adaptarea permanenta la cerintele venite  din domeniul constructiilor, reusind sa livreze produse personalizate care sa satisfaca cerintele clientilor nostrii. Principalele preocupari ale departamentelor noastre de proiectare si dezvoltare este crearea de produse noi, imbunatatirea celor existente si dezvoltarea unor solutii inovatoare. 

Terwa este leader in Romania in producerea de sisteme de ridicare, fixare si de conectare pentru elemente prefabricate din beton si elemente din beton turnate monolit. 

Calitatea reprezinta cuvantul definitoriu al companiei noastre, aceasta fiind certificata ISO 9001:2008 de catre Lloyd's Register. Produsele marca Terwa sunt agrementate tehnic si adaptate la cerintele organismelor de specialitate. 

In Europa de Vest produsele Terwa sunt distribuite catre  comerciantii nostrii prin intermediul depozitului din Olanda, iar in Europa de Est distributia se face de la fabrica noastra din Romania prin Terwa Construction Systems.